Barion Pixel

25 tipp, amivel gyorsabban rátalálnak az oldaladra

Original price was: 1.990 Ft.Current price is: 990 Ft.

Ha úgy érzed, hogy vállalkozásodban kevés az ügyfél, nincs elég rendelés a termékedre, akkor eljött az ideje, hogy több látogatót csalogass a honlapodra!

A SEO (azaz keresőoptimalizálás) segítségedre lehet abban, hogy több látogató érkezzen a weboldaladra, akikből idővel fizető ügyfél válhat. Sokan megrettennek a SEO-tól, mert túl bonyolultnak és drágának gondolják, de ebben az e-bookban szeretnénk végigvezetni azokon a feladatokon, amiket te is el tudsz végezni és nem kell feltétlenül szakembert megbíznod hozzá. A SEO-ban háromféle feladat van:

Ezeknek a kétharmadát te is el tudod végezni jelentősebb anyagi és időbeli ráfordítás nélkül. Az e-bookban végigvettük a legfontosabb és laikusként is viszonylag könnyen elvégezhető alapfeladatokat, bejelöltük, hogy melyik menyire időigényes és mennyire bonyolult, hogy te magad tudd eldönteni, mikor melyiket tudod megcsinálni.

Sok kisvállalkozó ott követ el nagy hibát, hogy megrémül az ismeretlentől és halogatja, hogy tegyen azért, hogy a Google keresőoldalain előrébb kerülhessen. Pedig jobb, ha nem húzzuk az időt, mert amit ma megteszel, lehet, hogy 3 hónap múlva már új ügyfelet hoz neked!

Minél hamarabb belevágsz, annál hamarabb látod az eredményt! Ha végigmész az e-book anyagán, nem csak azért leszel előnyben a versenytársaiddal szemben, mert te már elkezdtél a SEO-n gondolkozni, hanem azért is, mert lesz rálátásod arra, mi fán terem a SEO és magabiztosabban tudsz majd szakembert választani azokra a feladatokra, amiket szeretnél kiszervezni.

Amire az e-bookban számíthatsz

Mire az e-book végére érsz, nem fogsz megrémülni olyan fogalmaktól, mint a címsor, kulcsszókutatás, webhelytérkép, meta, alt text és a kedved is megjön a tervezéshez, blogoláshoz, mert már magabiztosan tudsz blogbejegyzéseket írni úgy, ahogy a Google is szeretni fogja azokat.

Az e-book tananyagát gyakorlatilag bármilyen weboldalhoz lehet hasznosítani, de ha WordPress weboldalad van, akkor extra tippeket is fogsz kapni!

Az e-book letölthető, a link a visszaigazoló emailben lesz a vásárlást követően.

AZ E-BOOK ÁRA: 

Original price was: 1.990 Ft.Current price is: 990 Ft.