Barion Pixel

BALANCE Canva sablon

9.900 Ft19.900 Ft

Ezeket a Canva sablonokat azért terveztük, hogy változatos, izgalmas és egyedi legyen a közösségi oldalaid megjelenése.

Mit tartalmaz a sabloncsomag?

Két csomag közül választhatsz:

  • Az alapcsomagban 6 db négyzetes elrendezésű (1080px x 1080px) méretű terv található, melyet rugalmasan tudsz használni Facebookon és Instagramon is.
  • A komplex csomagban háromféle méretben  találod meg ugyanazt a hat tervet (négyezetes elrendezés (1080px x 1080px; Facebook posztméret: 940px x 788px; Instagram posztméret: 1080px x 1350px)
  • Bármelyik csomagot is választod, minden esetben küldök egy videós anyagot a tervek testreszabásához.

Ezzek a sablonokkal időt és energiát spórolsz magadnak. Könnyen testre tudod szabni a saját színeiddel, képeiddel és betűtípusaiddal. A különböző poszttípusokhoz változatosan tudod használni a terveket.

Az egyedi Canva sablonok előnyei:

További hasznos információk

Ha nem kaptál minden kérdésedre választ, akkor írd meg nekünk a hello@woweb.hu emailcímre és igyekszünk rövid időn belül megválaszolni. 

A vásárlást követően emailben fogsz kapni egy let6ölthető PDF-et, amiben minden tudnivaló benne lesz. Ebben fogod megtalálni a Canva sablonok linkjeit, valamint a videós anyag elérhetőségét is. 

Minden tervet úgy állítottunk össze, hogy az ingyenes fiókkal is gond nélkül szerkeszthető legyen.

Abszolút! A tervek elkészítésekkor ügyeltünk arra, hogy eygszerű, de nagyszerű dizájnokat alkossunk, amiket teljesen kezdők is át tudnak alakítani. A csomagban szereploő terveket egyesével megnézzük a videós anyagban, így tudni fogod, hogy mit hol keress és hogyan szabd testre. 

Igen, természetesen. Emailen bármikor kereshetesz minket, illetve van egy zárt FB csoportunk is, ahol fel tudod tenni a kérdéseidet.