Barion Pixel

Stílusos weboldalak – Design kurzus

19.900 Ft

Úgy döntöttél saját magad készíted el vállalkozásod weboldalát? Esetleg már vettél is egy WordPress sablont, amit testreszabtál? Elkészült az oldal, de úgy érzed, hogy nem lett igazán jó a dizájn, de nem tudod mivel lehetne stílusosabbá tenni?

Ez a kurzus segíteni fog neked, hogy stílusos és modern weboldalad legyen!

Mit tartalmaz ez a kurzus?

A kurzus anyagát az a sok-sok konzultáció ihlette, amelyet az elmúlt évek alatt olyan ügyfelekkel folytattam, akik tanácstalanok voltak, milyen beállítások segítségével lehet a weboldaluk megjelenését feljavítani. Bármennyire hihetetlen, de sok kis apró változtatással hatalmas átalakulás érhető el. 

A kurzust úgy állítottam össze, hogy az elmélet mellett a gyakorlatban is lásd mire kell odafigyelni. Olyan ingyenes online eszközöket is fogunk használni, melyeket én is alkalmazok a munkám során.

Tudtad, hogy bónuszok is járnak a kurzushoz?

Neked ajánljuk ezt a kurzust ...

A kurzus tananyagát gyakorlatilag bármilyen weboldalhoz lehet hasznosítani, de elsősorban WordPress alapú weboldalakhoz készült.

#EXTRA: Ha Elementorral építed a weboldalad, akkor a tananyagokban extra tippeket is fogsz találni!

A KURZUS DÍJA: 

19.900 Ft

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A vásárláskor létre kell hoznod egy felhasználói fiókot egy felhasználónév és egy jelszó megadásával. Ha már van nálunk fiókod, akkor jelentkezz be kérlek a vásárlás előtt. Miután kifizetted a tanfolyamot, bejelentkezést követően a minikurzusok menüpont alatt fogod megtalálni azokat a kurzusokat, amelyekhez hozzáférésed van. 

Örökké! Úgy gondoljuk, hogy ezek a tudásanyagok bármikor a segítségedre lesznek, hiszen mi tudjuk, hogy egy weboldalon örökké dolgozni kell. Te is és a vállalkozásod is fejlődik, így a weboldalad is át fog alakulni időről időre. 

Amint a bankkártyás fizetés lezárult, már el is tudod érni a teljes kurzust. Amennyiben bármilyen hiba lépne fel a folyamatban, kérlek írj nekünk a hello@woweb.hu emailcímre és igyekszünk nagyon gyorsan megoldást találni.