Barion Pixel

Szövegírás – legfontosabb webszövegeim

6.990 Ft

Jó lenne nem csak bámulni a monitort azon tűnődve, hogy vajon milyen szöveget is kellene írnod a weboldaladra? Örülnél neki, ha valaki adna egy útmutatót a kezedbe és elmondaná, hogy mire kell odafigyelni, milyen típusú szövegre van szükség, vagy hogy milyen hosszú legyen a tartalom?

Akkor a szövegírás kurzusaink neked szólnak!

Mit tartalmaz ez a kurzus?

Három leckén át megtanítunk

A kurzus anyagát három szakember állította össze közösen, akik az online marketing különböző területein dolgoznak. Így a tudásanyag ötvözi a szövegíró, a webdizájner és a marketinges tudását és tapasztalatait. 

A kurzus segítségével önállóan is meg tudod írni majd weboldalad szövegeit. Elmondjuk, hogy mire figyelj oda, mit kerülj, hogyan építsd fel szövegeidet, mit ne hagyj ki semmiképp. 

És mindehhez összeállítottunk egy elektronikusan kitölthető munkafüzetet is, amelynek segítségével ki tudod dolgozi a weboldalad szövegeit!

Neked ajánljuk ezt a kurzust ...

A kurzus alapvetően a szolgáltatószektorban tevékenykedő vállalkozóknak készült. A fókuszban a főoldal mellett a szolgáltatások hatékony, értékesítési típusú bemutatása áll. 

A KURZUS DÍJA: 

6.990 Ft

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A vásárláskor létre kell hoznod egy felhasználói fiókot egy felhasználónév és egy jelszó megadásával. Ha már van nálunk fiókod, akkor jelentkezz be kérlek a vásárlás előtt. Miután kifizetted a tanfolyamot, bejelentkezést követően a minikurzusok menüpont alatt fogod megtalálni azokat a kurzusokat, amelyekhez hozzáférésed van. 

Örökké! Úgy gondoljuk, hogy ezek a tudásanyagok bármikor a segítségedre lesznek, hiszen mi tudjuk, hogy egy weboldalon örökké dolgozni kell. Te is és a vállalkozásod is fejlődik, így a weboldalad is át fog alakulni időről időre. 

Amint a bankkártyás fizetés lezárult, már el is tudod érni a teljes kurzust. Amennyiben bármilyen hiba lépne fel a folyamatban, kérlek írj nekünk a hello@woweb.hu emailcímre és igyekszünk nagyon gyorsan megoldást találni.